Yli 30 hyvää kaunokirjallista teosta jakelussa

Ilokseni huomaan tittelien yhä lisääntyvän. Myyntimäärät ovat pieniä, mutta minusta on tärkeää että jokainen tarina on saatavilla. Joku näistä saattaa kiinnostaa juuri sinua: https://www.e-painos.fi/kirjat/kaunokirjallisuus/ T. Jussi Keinonen, E-painoksen sihteeri ja toimitusjohtaja

13 uutta suomalaista tietokirjaa E-painoksen esittelyssä

Olemme päivittäneet sivustoamme nyt myös tietokirjojen osalta. Mukana on muistelmia, oppaita rakentamiseen, traveller-elämään ja latinaan, bisnesstrategiaa sekä maahanmuuttoa ja mormonimyyttejä.  Klikkaa tänne päin!

Finnish ebooks in English

A new page for ebooks in English by our Finnish authors.

http://www.e-painos.fi/in-english/books-in-english/

These special niche books are worthy of an international audience: Introduction to Finnish, Writing Mathematical Expressions, Blessed Under the Stars. Horoscope Vignettes, Voice In The Ear. WRC Co-drivers Behind The Success and Ear Training and Sight Reading Skills. A Solfège Textbook

Englanninkieliset e-kirjamme nyt sivustolla

E-painos jakaa myös suomalaisten tekijöiden englanninkielisiä e-kirjoja maailman e-kirjakauppoihin. http://www.e-painos.fi/kirjat/

Jakelussamme nyt: Introduction to Finnish, Writing Mathematical Expressions, Blessed Under the Stars. Horoscope Vignettes, Voice In The Ear. WRC Co-drivers Behind The Success ja Ear Training and Sight Reading Skills. A Solfège Textbook

Mikko Makkosen kertomus miehen aivoista

Kertomus miehen aivoista
Mikko Makkonen: Asfaltilla uudelleen syntynyt
Asfaltilla uudelleen syntynyt: Kertomus miehen aivoista on kirjailija, tutkija ja yrittäjä Mikko Makkosen tarina seurauksiltaan rajusta onnettomuudesta ja sen jälkeisestä elämästä. Kuntoutumisesta, aivoista ja ajattelusta.

Toipumisen kuvaus johdattaa pohtimaan ihmisen identiteettiä ja sen rakentumista paljon pintaa syvemmältä. Mikko Makkonen kertoo tapahtumasta ja kokemuksistaan myös YLE:n Tosi tarina -dokumenttisarjassa jaksossa Asfaltilla syntynyt.

E-painos on aiemmin julkaissut Mikko Makkosen teoksen Mies ja haluton nainen.

Herrasmiesvaras Arsène Lupinin seikkailuja

Ranskan kansallisvarkaan Arsène Lupinin seikkailut ovat Maurice Leblancin ajatonta ja viihdyttävää dekkarikirjallisuutta, joka on tullut tunnetuksi myös elokuvina.

E-painos julkaisee e-kirjoina kaksi Jalmari Finnen suomennosta pettämättömällä tyylitajulla poliiseja huijaavasta ja suurta yleisöä viihdyttävästä mestarivarkaasta.

Arsène Lupin – herrasmiesvaras esittelee tyylikkyydestään ja oveluudestaan tunnetun Arséne Lupinin, joka kulkee aina askeleen edellä tarkastaja Ganimardia ja hänen alaisiaan.

Arsène Lupin ja Sherlock Holmes asettaa vastakkain kaksi neroa Englannin kanaalin vastarannoilta. Kun keinot Arsène Lupinin pyydystämiseen alkavat loppua, apuun pyydetään maailman tunnetuin salapoliisi. Nerokkain voittakoon!

Tammikuun uutuudet: Jane Austen, Mikko Makkonen

E-painoksen tammikuun kirjoissa syvennytään miesten ja naisten välisiin suhteisiin.

Kansikuva: Tahto ja toiveet
Tahto ja toiveet

Tahto ja toiveet on Jane Austenin klassinen kirjeromaani kaikkien tuntemalta kirjailijalta. Viehättävässä tarinassa Lady Susan tahtoo rikkaisiin naimisiin ja haluaa naittaa myös tyttärensä. Teos kuuluu Jane Austenin varhaisempaan tuotantoon, mutta julkaistiin alun perin vasta kirjailijan kuoleman jälkeen.

Kirjan on suomentanut Paula Merensuo.

Lue lisää: Tahto ja toiveet

Mies ja haluton nainen

Mm. tutkijana ja terapeuttina toimineen Mikko Makkosen teoksessa Mies ja haluton nainen etsitään puolestaan ”henkisiä asentoja puutteessa olevalle miehelle”. Tarinoissa kerrotaan miehen ja naisen parisuhteesta, jossa mies hakee läheisyyttä, mutta tulee torjutuksi.

Lue lisää: Mies ja haluton nainen

E-painoksen kirjat Kobo-lukulaitteisiin

E-painoksen kirjoja voi jatkossa hankkia myös Kobon e-kirjakaupasta, ensimmäisten suomenkielisten teosten joukossa. Kobolla on yli 8 miljoonaa asiakasta yli 200 maassa.

Saatavilla ovat kaikki epub-muotoiset e-kirjamme. Kanadan Torontosta maailmanlaajuiseksi toimijaksi laajentunut e-kirjakauppa tekee tiivistä yhteistyötä perinteisten kirjakauppaketjujen kanssa. Kumppaneita ovat esimerkiksi WH Smith Englannissa ja Fnac Ranskassa.

Kobo valmistaa ja myy omia lukulaitteita, joista tunnetuin on Kobo Touch. Uusimpia tuotteita ovat ”maailman pienin” Kobo Mini, valaistulla näytöllä varustettu Kobo Glo ja tablettimarkkinoille suunniteltu Kobo Arc.

Kobon laitteilla voi lukea myös muilta jälleenmyyjiltä ostettuja tai kirjastosta lainattuja e-kirjoja. Kirjat siirretään omalle lukulaitteelle Adobe Digital Editions -ohjelman avulla. Kobon kaupasta ostettuja kirjoja ei sen sijaan voi siirtää toisiin laitteisiin.

Kobon tarjoamien e-kirjojen hankkiminen onnistuu myös ilman lukulaitetta. Palvellakseen muiden laitteiden ja eri käyttöjärjestelmien käyttäjiä Kobo on kehittänyt koko liudan lukuohjelmia. Niitä löytyy esimerkiksi Android-laitteille, iPhonelle tai iPadille. Koti-PC:n käyttäjä löytää ohjelman myös uudesta Windows 8 Storesta. Kobon kaupasta hankitut kirjat synkronoituvat kaikkiin käyttäjän lukuohjelmiin.

Kobon lukuohjelmien ja -laitteiden valikoimaan voi tutustua valmistajan sivuilla. E-painos Oy ei vastaa kolmansien osapuolien toimittamista tuotteista ja palveluista.