E-kirjan tuottaminen

Teemme e-kirjoja kaikille kirjailijoille, muille tekijänoikeuksien omistajille sekä kustantajille.

Tuotamme korkeatasoisia sähkökirjoja. Valmis sähkökirja on epub-tiedosto, jota voidaan lukea lukulaitteilla, älypuhelimilla ja tietokoneilla. Myös muut tiedostomuodot ovat mahdollisia.

Myös vanhemman kirjallisuuden muuntaminen sähköiseen muotoon on tärkeää: e-kirja on ”varmuuskopio”, joka säilyttää monen kirjailijan elämäntyön tuleville vuosikymmenille.

Monen teoksen uudelleenjulkaisua vaaditaan kustantajilta, mutta uuden painoksen ottaminen on usein taloudellinen riski. E-kirjalla ei ole kuitenkaan esimerkiksi varastokustannuksia, joten riski on pienempi. Kysyntää kirjoille kuitenkin on.

Alkuperäinen teos voidaan toimittaa meille esimerkiksi seuraavissa muodoissa:

  • Tekstitiedosto (Word-, txt- tai muu tekstitiedosto)
  • Painettu kirja
  • InDesign-taittotiedosto
  • PDF-tiedosto

Edellytämme aina, että omistat teoksen tekijänoikeudet. Omistat myös teoksen sähköiset julkaisuoikeudet.

Jos olet epävarma, selvitä asiantila alkuperäiseltä kustantajalta. Lisätietoa oikeuksien palautumisesta ja menettelytavoista alkuperäisen kustantajan kanssa löydät esimerkiksi Suomen tietokirjailijat ry:n sivuilta.

Jos haluat hinta-arvion käsikirjoituksen muuntamisesta e-kirjaksi, voit ensin ilmoittaa kirjan perustiedot meille. Otamme sinuun yhteyttä. Todennäköisesti pyydämme aineistosi nähtäväksi ja välitämme sen sitten sopivalle freelancer-alihankkijallemme tarjousta varten.