E-painoksen kirjat Kobo-lukulaitteisiin

E-painoksen kirjoja voi jatkossa hankkia myös Kobon e-kirjakaupasta, ensimmäisten suomenkielisten teosten joukossa. Kobolla on yli 8 miljoonaa asiakasta yli 200 maassa.

Saatavilla ovat kaikki epub-muotoiset e-kirjamme. Kanadan Torontosta maailmanlaajuiseksi toimijaksi laajentunut e-kirjakauppa tekee tiivistä yhteistyötä perinteisten kirjakauppaketjujen kanssa. Kumppaneita ovat esimerkiksi WH Smith Englannissa ja Fnac Ranskassa.

Kobo valmistaa ja myy omia lukulaitteita, joista tunnetuin on Kobo Touch. Uusimpia tuotteita ovat ”maailman pienin” Kobo Mini, valaistulla näytöllä varustettu Kobo Glo ja tablettimarkkinoille suunniteltu Kobo Arc.

Kobon laitteilla voi lukea myös muilta jälleenmyyjiltä ostettuja tai kirjastosta lainattuja e-kirjoja. Kirjat siirretään omalle lukulaitteelle Adobe Digital Editions -ohjelman avulla. Kobon kaupasta ostettuja kirjoja ei sen sijaan voi siirtää toisiin laitteisiin.

Kobon tarjoamien e-kirjojen hankkiminen onnistuu myös ilman lukulaitetta. Palvellakseen muiden laitteiden ja eri käyttöjärjestelmien käyttäjiä Kobo on kehittänyt koko liudan lukuohjelmia. Niitä löytyy esimerkiksi Android-laitteille, iPhonelle tai iPadille. Koti-PC:n käyttäjä löytää ohjelman myös uudesta Windows 8 Storesta. Kobon kaupasta hankitut kirjat synkronoituvat kaikkiin käyttäjän lukuohjelmiin.

Kobon lukuohjelmien ja -laitteiden valikoimaan voi tutustua valmistajan sivuilla. E-painos Oy ei vastaa kolmansien osapuolien toimittamista tuotteista ja palveluista.