Palvelumme

E-painos on kirjan ja lukemisen asialla. Emme ole kirja-alan ulkopuolisia noviiseja tai tekniikkaa ihannoivia intoilijoita, vaan meillä on alalta useiden vuosien kokemus. Huoli lukulaitteista on usein liioiteltua, sillä perinteisellä kirjalla on edelleen vahva asema. Sähköinen kirja tulee painetun kirjan rinnalle, mutta avaa uusia näkymiä kaikille alan toimijoille.

Kehitämme palveluamme sen mukaan, millaista palautetta saamme: kirjailijoilta, kääntäjiltä, kustantamoilta, alan vaikuttajilta. Halutessasi saat täyden palvelun kirjahankkeeseesi kustannustoimittamisesta markkinointiin ja myyntiin. Tarvittaessa etsimme sopivan ammattilaisen yhteistyöverkostostamme, etsit sitten kansisuunnittelijaa tai oikolukijaa. Suurin osa verkostostamme muodostuu entisistä WSOY:n työntekijöistä.

Tällä hetkellä ydintoimintojamme ovat e-kirjojen tuottaminen sekä niiden jakelu ja myynti. Kaikkia kustantamisen, markkinoinnin, graafisen alan tai digitaalisen arkistoinnin ammattilaisia voivat kiinnostaa muut palvelumme.