Jukka K. Korpela: Tee itse e-kirja: opas e-kirjan tekemiseen Sigil-ohjelmalla

Tee itse e-kirja

Tämä on e-kirja e-kirjojen tekemisestä. Jo kirjan alussa opit tekemään yksinkertaisen e-kirjan maksuttomalla Sigil-ohjelmalla, jonka käyttö on yhtä helppoa kuin tekstinkäsittelyohjelman peruskäyttö. Sitten voit tutustua mahdollisuuksiin tehdä muodoltaan tai ulkoasultaan erilaisia e-kirjoja. Kirjassa on myös yleisiä ohjeita e-kirjojen teosta ja julkaisemisesta.

Kirjan avulla lukija voi halutessaan tehdä e-kirjan itse alusta loppuun. Kaikkea ei kuitenkaan välttämättä kannata tehdä itse. Ulkoasun suunnittelu sekä e-kirjan saattaminen levitykseen vaativat oman osaamisensa. Tästä kirjasta saat asiaa koskevaa opastusta, ja voit sitten päättää, missä määrin opettelet ulkoasun tekniikoita ja missä määrin käytät muiden apua.

Osta: Elisa KirjaGoogle Play

ISBN 978-952-6613-23-9 (EPUB)
Laajuus: 63 sivua

Huikean tuotteliaalta Korpelalta on saatavilla e-kirjamuodossa myös tietokirjat Handbook of Finnish, Illuusioiden vallassa. Harhakäsitysten ymmärtämisen opas, Introduction to Finnish, Kevyt latinan kielioppi, Matemaattisten merkintöjen kirjoittaminen, Sienten tieteelliset nimet, Suuri huuhaakirja, Tekijänoikeus: vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja Writing Mathematical Expressions.