Jukka K. Korpela: Illuusioiden vallassa. Harhakäsitysten ymmärtämisen opas

Illuusiot ovat harhakäsityksiä, joiden vallassa olemme. Illuusioiden kirjo ulottuu arkielämän pikku illuusioista kuten kauppojen kanta-asiakaseduista olemisemme perustan illuusioihin kuten kuvitelmaan minuudesta.

Tämän kirjan tarkoitus on auttaa ihmisiä ymmärtämään illuusioita ja elämään niiden kanssa. Kirjassa käsitellään aatteellisia, poliittisia, uskonnollisia, historiallisia ja filosofisia kysymyksiä, mutta tarkoitus ei ole edistää eikä vastustaa mitään aatetta. Jos lukemista kuitenkin auttaa illuusio, että tällä kirjalla tai sen lukemisella olisi jotain vaikutusta suuriin asioihin, voi niin ajatella.

Osta: Elisa KirjaEllibs

ISBN 9789526613390 (EPUB)
Laajuus: 103 sivua

Huikean tuotteliaalta Korpelalta on saatavilla e-kirjamuodossa myös tietokirjat Handbook of Finnish, Introduction to Finnish, Kevyt latinan kielioppi, Matemaattisten merkintöjen kirjoittaminen, Sienten tieteelliset nimet, Suuri huuhaakirja, Tee itse e-kirja: opas e-kirjan tekemiseen Sigil-ohjelmalla, Tekijänoikeus: vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja Writing Mathematical Expressions.